Naar school met de vriendjes van KoetjeBoe

Publish date: 11-04-2023

Deze kinderapp leert kinderen spelenderwijs verschillende vaardigheden onder de knie te krijgen. De App bestaat uit verschillende spelletjes voor jonge kinderen: uw kind kan dierengeluiden leren herkennen, dierenmemory spelen, dierenpuzzels maken en leren tellen of lezen.

Kenmerken

  • Bedoeld voor kinderen van 3 tot 6 jaar.
  • Verschillende spellen met verschillende levels.
  • Aantrekkelijke vormgeving voor jonge kinderen.
  • Draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen.
  • Kan op iedere iPad worden gespeeld.

Kleuren

Kies een mooie tekening uit en kleur hem prachtig in, je kunt hem zelfs opslaan en later afmaken.

Dierengeluiden

Welk dier hoor je?
Het juiste dier kan hier worden aangewezen en ook bij dit spel zijn er verschillende levels en vele favoriete dieren te vinden.

Memory

Er zijn drie levels: een spel met 6, 12 of 18 kaartjes. De bedoeling is om twee dezelfde plaatjes om te draaien en op deze manier het geheugen te trainen.
De kaartjes liggen bij ieder spel weer op een andere plek.

Puzzelen

Er zijn makkelijke en moeilijke puzzels. Hiernaast het makkelijke spel waarbij de dieren op de juiste plek op het grasveld geplaatst moeten worden.

Bij de moeilijke puzzels bestaat een dier uit meerdere puzzelstukjes en moeten alle stukjes netjes in elkaar gepuzzeld worden en zie je welk dier het is. De puzzelstukken kunnen gemakkelijk verplaatst worden door deze over het scherm te slepen. Als een puzzel compleet is, maakt het dier een grappig geluid en hoor je gejuich.

Het spel dwingt uw kind om goed te kijken naar de vormen van de puzzelstukjes.

Tellen

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10! Uw kind kan van 1 tot 10 leren tellen en leert daarbij niet alleen hoe de cijfers klinken maar ook hoe ze er uit zien.

Lezen

Het woord “poes” verschijnt in beeld. Uw kind moet nu kiezen welk plaatje van de getoonde dieren hierbij hoort. Een goed antwoord levert applaus op.